Під час сімейної сварки вінничанка ножем двічі вдарила чоловіка у серце

Новини Вінниці / Під час сімейної сварки вінничанка ножем двічі вдарила чоловіка у серце

У Вінниці ввечері 19 серпня під час побутового конфлікту 52-річна жінка кухонним ножем проштрикнула свого чоловіка. Від отриманих поранень він одразу помер.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, про скоєнний злочин правоохоронці дізналися близько 20.14 від сусідки жінки. Підозрювана не намагалась втекти, тому слідчо-оперативна група затримала її на місці злочину.  

Попередньо встановлено, що після застілля між подружжям виник побутовий конфлікт. Суперечка переросла у бійку. Дружина схопила кухонний, яким двічі вдарила 51-річного чоловіка. Удар у серце виявися смертельними, він помер до приїзду лікарів у квартирі. Під час конфлікту обидва його учасники знаходились напідпитку.

Зловмисниця затримана у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Усі обставини, причини та мотиви злочину будуть встановлені під час досудового розслідування.

Наразі жінці повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. За вбивство чоловіка жінці загрожує до 15 років ув’язнення.

Макс Мельник

21 серпня, 2023