Під час пожежі у комплексі «Батерфляй» під Вінницею загинула людина

Новини Вінниці / Під час пожежі у комплексі «Батерфляй» під Вінницею загинула людина

Вночі 22 грудня у с. Садове поблизу Літина сталася пожежа у відпочинковому комплексі «Батерфляй». Загинула одна людина, двоє травмовано.

Як повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, загоряння виникло в шестиповерховій будівлі готелю, а саме на покрівлі площею 900 м.кв. Рятувальників повідомили про пожежу на території комплексу відпочинку о 02:59.

Евакуйовано 56 осіб (53 дитини та троє дорослих). Пожежу локалізовано о 05:09, ліквідовано о 05:26.

Причина виникнення загоряння встановлюється.

До ліквідаціі пожежі залучено 46 чол. особового складу та 14 од. техніки ДСНС.

Пізніше у поліції повідомили деталі нічної трагедії у відпочинковому комплексі «Батерфляй», що неподалік Вінниці.

Новини Вінниці / Під час пожежі у комплексі «Батерфляй» під Вінницею загинула людинаНовини Вінниці / Під час пожежі у комплексі «Батерфляй» під Вінницею загинула людинаНовини Вінниці / Під час пожежі у комплексі «Батерфляй» під Вінницею загинула людинаНовини Вінниці / Під час пожежі у комплексі «Батерфляй» під Вінницею загинула людинаНовини Вінниці / Під час пожежі у комплексі «Батерфляй» під Вінницею загинула людинаНовини Вінниці / Під час пожежі у комплексі «Батерфляй» під Вінницею загинула людинаНовини Вінниці / Під час пожежі у комплексі «Батерфляй» під Вінницею загинула людинаНовини Вінниці / Під час пожежі у комплексі «Батерфляй» під Вінницею загинула людинаНовини Вінниці / Під час пожежі у комплексі «Батерфляй» під Вінницею загинула людина