Під час пожеж на Вінниччині знайшли мертвими двох людей

Новини Вінниці / Під час пожеж на Вінниччині знайшли мертвими двох людей

Минулої доби на Вінниччині рятувальники під час викликів на гасіння пожеж знайшли тіла двох людей. Ще в одному випадку чоловіка вдалось врятувати.

Як повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, вчора, 28 жовтня, о 17:36 рятувальникам надійшов черговий виклик про пожежу в приватному житловому будинку в с. Голубече Крижопільської ТГ Тульчинського району.

Ліквідовуючи дане загоряння, бійці ДПРЧ-20 селища Крижопіль в одній із кімнат будинку виявили людину без ознак життя. Загиблим виявився 49-річний власник будинку.

Силами рятувальників о 17:55 пожежу локалізовано, а о 18:18 ліквідовано. Попередньо, пожежу спричинило коротке замикання електромережі.

Опівночі 29 жовтня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння літньої кухні в с. Балабанівка Оратівської ТГ Вінницького району.

Там, теж під час ліквідації пожежі було виявлено людину без ознак життя. Загиблим виявився 67-річний чоловік.

Вдень 28 жовтня пожежа спалахнула в одній із квартир п’ятиповерхівки у Жмеринці Вінницької області. Інформація про задимлення надійшла о 16:59. По прибуттю на місце події рятувальники ДПРЧ-8 з'ясували, що загоряння сталося в квартирі на четвертому поверсі. Площа займання склала близько 3 кв.м.

Під час ліквідації пожежі бійці ДСНС із задимленої кімнати на свіже повітря винесли 46-річного власника помешкання. О 17:18 пожежу локалізовано, а о 17:25 ліквідовано.

В двох останніх випадках ймовірною причиною виникнення загорянь вважають необережність під час паління.

До ліквідації трьох пожеж від ДСНС залучалося 12 чоловік особового складу та 3 спецавтомобілі.

Макс Мельник

29 жовтня, 2021