Під час бойових дій загинули Олександр Онофрійчук і Михайло Дем‘янюк з Оратівської громади на Вінниччині

Новини Вінниці / Під час бойових дій загинули Олександр Онофрійчук і Михайло Дем‘янюк з Оратівської громади на Вінниччині

Вчора, 2 червня, стало відомо про загибель двох військових з Оратівської громади на Вінниччині. ·

«Красені, Герої Онофрійчук Олександр Миколайович та Дем‘янюк Михайло Леонідович загинули одночасно!!! Обом лише по 24 роки!!! Цвіт нації, цвіт Оратівщини навіки залишаться молодими», - написала у Facebook очільниця Оратівської громади Галина Лошак.

Трагічні звістки надійшли до Оратова майже одночасно.

«Дві мами Зінаїда та Галина втратили найдорожче - своїх Захисників і опору. Скільки материнських молитв, скільки надії на повернення синів додому. І один страшний день цієї клятої війни перекреслив все. Де їм знайти сили витримати це горе? Скала, Новоживотів, Животівка чекають Героїв... Їм ще жити і жити, народжувати дітей, любити! Але рашисти разом з своїм пуйлом вбили наших дорогих хлопців! Не пробачимо, не забудемо!», - зазначала голова громади.

В Олександра залишилась мама Зінаїда Олексіївна та маленькі братики і сестричка, для який він був усім! В Михайла є мама Галина Анатоліївна та тато Леонід Васильович, брати і сестра.