П'яте місце із шести посіла вінничанка VILNA у фіналі нацвідбору Євробачення, до Лісабону поїде співак MELOVIN

Новини Вінниці / П'яте місце із шести посіла вінничанка VILNA у фіналі нацвідбору Євробачення, до Лісабону поїде співак MELOVIN

У суботу в Києві завершився фінал національного відбору на міжнародний конкурс "Євробачення-2018". За право представляти Україну боролася і вінничанка Ірина Василенко (Vilna). Загалом, у фіналі нацвідбору взяли участь шість учасників: TAYANNA, MELOVIN, VILNA, LAUD, The Erised та KADNAY.

У суботу в Києві завершився фінал національного відбору на міжнародний конкурс "Євробачення-2018". За право представляти Україну боролася і вінничанка Ірина Василенко (VILNA).

Пісню "Forest Song" з екологічним меседжем вінничанки Ірини Василенко, яка родом із міста Погребище, оцінили лише в чотири бали. Зокрема члени журі Андрій Данилко, Джамала та Євген Філатов поставили дівчині найнижчий бал. Від телеглядачів VILNA отримала 3 бали. За результатом голосування співачка отримала п’яте місце серед фіналістів національного відбору пісенного конкурсу Євробачення.

Загалом, у фіналі нацвідбору взяли участь шість учасників: TAYANNA, MELOVIN, VILNA, LAUD, The Erised та KADNAY. За результатами балів суддів та глядачів, цьогоріч Україну на музичній першості, яка відбудеться у Лісабоні, представить 20-річний співак MELOVIN. Так, від суддів артист отримав із 6 можливих 5 балів, а від глядачів 6 балів. Підсумкові 11 балів дали йому путівку у на конкурс до столиці Португалії.

MELOVIN, він же Костянтин Бочаров, у 2015 році переміг на телешоу "Х-Фактор". Артист вже брав участь у нацвідборі на конкурс Євробачення-2017 з англомовною піснею "Wonder", тоді перемоги не здобув.