Peugeot за "фантики": вінничанина ошукали під час продажу автівки

Новини Вінниці / Peugeot за "фантики": вінничанина ошукали під час продажу автівки

Вінничанин, аби продати власне авто, вирішив розмістити в соціальних мережах повідомлення. Покупець знайшовся досить швидко, однак, за класикою жанру, виявився аферистом. За авто зловмисник розрахувався фальшивими грішми.

Вінничанин, аби продати власне авто, вирішив розмістити в соціальних мережах відповідне повідомлення. Покупець знайшовся досить швидко, однак, за класикою жанру, виявився аферистом. За авто зловмисник розрахувався фальшивими грішми.

Як повідомили у пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 13 вересня надійшло звернення від 27-річного вінничанина з приводу незаконного заволодіння його автомобілем Peugeot під час продажу.  

Потерпілий повідомив, що в мережі Інтернет він розмістив оголошення про продаж легковика. І 12 вересня під час зустрічі із покупцем, останній передав йому гроші, які виявились підробними.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили зловмисника, причетного до вчинення злочину. Ним виявився  24-річний мешканець  Гнівані. Викрадене авто правоохоронці вилучили з  гаражного приміщення правопорушника.

Транспортний засіб поміщений на арештмайданчик.   

Поліцією відкрито кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Ірина Заіковата

15 вересня, 2020