Петиція за світлофор: у Вінниці збирають підписи для врегулювання руху біля залізничного вокзалу

Новини Вінниці / Петиція за світлофор: у Вінниці збирають підписи для врегулювання руху біля залізничного вокзалу

Вінничанин Ігор Марчук 20 липня опублікував петицію до міськради щодо врегулювання руху пішоходів через вулицю Привокзальну поблизу залізничного вокзалу. Він переконаний, що його відсутність там виникають автомобільні корки довжиною до 500 метрів.

Вінничанин Ігор Марчук 20 липня опублікував петицію до міськради щодо врегулювання руху пішоходів через вулицю Привокзальну поблизу залізничного вокзалу. Він переконаний, що через відсутність світлофору там виникають автомобільні корки довжиною до 500 метрів.

Як зазначає автор петиції, «у зв’язку з тим, що вказаний на фото пішохідний перехід нерегульований на смузі проїжджої частини вулиці Привокзальна майже постійно знаходиться декілька пішоходів і завдяки тому, що водій зобов’язаний зупинитись протягом дня виникають автомобільні корки довжиною іноді на всю вулицю Привокзальну від площі Привокзальна до перехрестя Привокзальна/Немирівське шосе».

«Пропоную поставити світлофор для пішоходів, який буде включатись автоматично через певний проміжок часу в залежності від скупчення пішоходів по обидва боки вулиці. Даний спосіб контрольованого руху пішоходів значно розвантажить рух по вулиці Привокзальна автомобільного і особливо громадського транспорту, який простоює в заторах. Таку саму проблему створює пішохідний перехід між ринками «Привокзальний» і ринком, що знаходиться навпроти», - вказує вінничанин.

Макс Мельник

20 липня, 2020