Перша перемога. ЗСУ відбили Щастя

Новини Вінниці / Перша перемога. ЗСУ відбили Щастя

Місто Щастя Луганської області звільнено від російських окупантів. Противник поніс втрати.

Про це повідомляють у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

«Щастя (Луганська обл), яке було атаковано російським агресором, відвойовано. При спробі нападу знищена техніка і вбито біля 50 ворогів. Щастя в наших руках!», - йдеться в інформації.

У той же час на об’їзній Харкова знищено чотири танки ворога.

Українські військовослужбовці ведуть бій з супротивником в районі населених пунктів Копані та Іваново Херсонської області.

Як повідомляє Державна прикордонна служба, в районі Скадовська прикордонну комендатуру швидкого реагування обстрілюють з вертольотів.

Наразі відомо про 3 загиблих прикордонників, є поранені. Українські військовослужбовці вживають всіх заходів, щоб зупинити ворога.

Україна закликає Туреччину закрити для Росії протоки Дарданелли.

«Я закликаю турецьку адміністрацію, допоможіть Україні. Ми вимагаємо закриття протоків Дарданелли. Ми хочемо, щоб проти російської сторони були введені санкції», — повідомив у Twitter посол України у Туреччині Василь Боднар.

Офіційний запит уже надіслано турецькій стороні.

В центр Умані влучив снаряд: одна людина померла, ще п’ятеро в лікарні. Про це повідомив голова Черкаської ОДА Олександр Скічко. В Уманському районі оголосили евакуацію населення в радіусі військової частини – 30 км від Розсішок.

Масові пункти збору для тих, хто без автівок: на виїзді з Умані на автодорозі Стрий – Ізварине біля АЗС WOG.Там чекатимуть автобуси.

Для тих, хто на власному транспорті: їхати автодорогою Н-16 до кола, поворот на Тальне, біля автостанції. Там координуватимуть представники райдержадміністрації.

Олег Верлан

24 лютого, 2022