Переселенка з Криму презентує у Вінниці "Лічильник днів"

Новини Вінниці / Переселенка з Криму презентує у Вінниці "Лічильник днів"

Завтра, 10 грудня, вінничанам презентує свою поетичну збірку "Счетчик дней" ("Лічильник днів") переселенка із окуповнаного Криму - Ірина Береза. До книги увійшли віршів за 2014-2015-і переломні роки. Крім того, у виданні чимала кількість робіт у техніці графіки Вадима Козловського – лікаря та фотохудожника.

Завтра, 10 грудня, вінничанам презентує свою поетичну збірку "Счетчик дней" ("Лічильник днів") переселенка із окуповнаного Криму - Ірина Береза. До книги увійшли віршів за 2014-2015-і переломні роки. Крім того, у виданні чимала кількість робіт в техніці графіки Вадима Козловського – лікаря та фотохудожника.

Ірина Береза народилася у Севастополі. Зараз працює лікарем клінічної лабораторної діагностики Вінницького обласного онкодиспансеру. До окупації Криму працювала у військово-морському клінічному госпіталі. 

За період 2014-2017 рр. вона стала лауреатом і призером ряду міжнародних та всеукраїнських фестивалів в номінаціях "поезія" та "коротка проза", зокрема "Інтереальність" (Київ), "Підкова Пегаса" (Вінниця), "Малахітовий носоріг" (Вінниця), "Рідкісний птах" (Дніпро), "Зірка Різдва" (Запоріжжя), "Ан-т-р-акт"(Херсон).

Презентація збірки запланована на 16.00 год. у читальній залі відділу документів із гуманітарних, технічних та природничих наук бібліотеки ім. Тімірязєва (вул. Соборна, 73, ІІІ поверх).

Саша ГРИГОРОВСЬКА