Перелік кас, де вінничани можуть заплатити за комунальні послуги без комісії

Новини Вінниці / Перелік кас, де вінничани можуть заплатити за комунальні послуги без комісії

У Вінницькій громаді каси прийомів платежів при Центрах обслуговування споживачів управлінських компаній працюють у штатному режимі. Графік роботи – з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:00. Тут вінничани можуть заплатити за комуналку без комісії.

«Нагадаю, що з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну каси прийомів платежів, які працюють при управлінських компаніях, тимчасово припинили свою роботу. Але місяць тому вони відкрилися і працюють у штатному режимі. Загалом у Вінниці сім Центрів обслуговування споживачів управлінських компаній. Для зручності вінничан вони працюють у різних районах міста. Хочу зауважити, що в цих касах при управлінських компаніях комісію при оплаті житлово-комунальних послуг не беруть», - розповідає директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман.

Роман Фурман додає, що не варто зволікати з розрахунком за отримані послуги. Попри війну комунальники продовжують працювати, щоб забезпечувати населення стабільними житлово-комунальними послугами. В разі потреби вони це роблять цілодобово і без вихідних. Щоб виплачувати робітникам зарплату і мати ресурси для ремонтних робіт, підприємства-надавачі послуг потребують коштів. А сплата за житлово-комунальні послуги в сьогоднішніх умовах є великою допомогою та підтримкою для комунальних служб.

Адреси кас Центрів обслуговування споживачів управлінських компаній:

• УК «Замостя» - просп. Коцюбинського, 11

• УК «Господар Люкс» - вул. Келецька, 65

• УК «Територія комфорту» - просп. Космонавтів, 23

• УК «Київська» - вул. Київська, 31

• УК «Житло - Гарант» - вул. М.Ващука, 16

• ПП «Бокуд» - вул. О.Антонова, 44 та вул. Ватутіна, 46

Нагадаємо, що розрахуватись за житлово-комунальні послуги вінничани можуть також через інтернет за допомогою мобільного додатку «Єдиний рахунок» або через сайт https://pay.vn.ua/.

Олеся Рудницька

11 квітня, 2022