Ознайомитися з історичними пам'ятками Вінниці допомагатиме мобільний додаток

Новини Вінниці / Ознайомитися з історичними пам'ятками Вінниці допомагатиме мобільний додаток

Цей мобільний додаток називається «Вільна мапа. Вінниця». Його вже можна безкоштовно скачати на Google Play й встановити на смартфон, що працює на платформі Android. Розробляли цю прикладну програму протягом семи місяців фахівці компанії Appgress спільно з працівниками КП «Центр історії Вінниці».

Цей мобільний додаток називається «Вільна мапа. Вінниця». Його вже можна безкоштовно скачати на Google Play й встановити на смартфон, що працює на платформі Android.

Розробляли цю прикладну програму протягом семи місяців фахівці компанії Appgress спільно з працівниками КП «Центр історії Вінниці». Це своєрідний навігатор, що допомагатиме туристам та усім охочим знайти ті чи інші історичні об'єкти у Вінниці, створити екскурсійний маршрут тощо. Для цього розробники зробили в ньому такі от розділи: «Маршрути», «Пам’ятки» та «Мапа». Вони запевняють, що він буде доповнюватися новими матеріалами. Про це повідомляється на сайті мерії Вінниці.

До речі, цей додаток розробники мали намір назвати «Два дні у Вінниці», затим вирішили робочу назву змінити на «Вільна мапа. Вінниця».


 

Юрій Ярмощук

30 травня, 2018