Орден Королеви Анни отримала вінничанка Марина Боржемська-Узєлкова

Новини Вінниці / Орден Королеви Анни отримала вінничанка Марина Боржемська-Узєлкова

Вінничанку Марину Боржемську-Узєлкову нагородили "Орденом Королеви Анни "Честь Вітчизни". Нагорода міжнародна – Україно-Французька  заснована на честь князівни Анни Ярославни, дочки Ярослава Мудрого. Нагороду вручають в Україні і Франції за особисту мудрість та мужність, високу освіченість та культуру, толерантність, вірність обов’язку, добродійність. Вінничанка отримала нагороду в Києві, у Маріїнському палаці.

Вінничанку Марину Боржемську-Узєлкову нагородили "Орденом Королеви Анни "Честь Вітчизни". Нагорода міжнародна – україно-французька, заснована на честь князівни Анни Ярославни, дочки Ярослава Мудрого. Нагороду вручають в Україні і Франції за особисту мудрість та мужність, високу освіченість та культуру, толерантність, вірність обов’язку, добродійність. Вінничанка отримала нагороду в Києві, у Маріїнському палаці.

Світлинами пані Марина поділилась у соціальній мережі FB.

«Дорожче за коштовності! Мене відзначили почесною нагородою: Міжнародний "Орден Королеви Анни "Честь Вітчизни"! У мене справді перехопило подих під час вручення і я до останнього не вірила в те, що все це відбувається зі мною.. Бути присутньою на такому заході - велика відзнака і ще більша відповідальність виконувати свою роботу на вищому рівні», - йдеться в дописі вінничанки.



Пані Марина також опублікувала родинні фото, на яких батьки радіють досягненням доньки.

«Люблю вас, шаную і дякую Богу, що саме ви мої батьки! Ви мої ангели на землі», - зазначено у її дописі.

Марина Карабай

1 березня, 2020