Оля Полякова пообіцяла тисячу доларів тому, хто плюне в Баскова або Лєпса

Новини Вінниці / Оля Полякова пообіцяла тисячу доларів тому, хто плюне в Баскова або Лєпса

Українська співачка, уродженка Вінниці Оля Полякова у соцмережах розповсюдила відео, в якому пообіцяла «одразу» заплатити тисячу доларів тому, хто плюне в обличчя російським виконавцям Н.Баскову чи Г.Лепсу.

Поп-зірка «запустила шалений челлендж» під назвою «️Дай в морду лєпсу та баскову і отримай 1000 $ на карту. Якщо, ще скажуть: «Слава Україні», то співачка обіцяє заплатити 2000$ відразу на карту, а якщо дати копняка одночасно обом, то +5000$!

Нагадаємо, Полякова знайома з обома росіянинами. Приміром, з Григорієм Лєпсом у 2013-му вона записала кліп на пісню «Рюмка водки». З Басковим у «Суперблондинки» стосунки не склалися давно, ще коли у 2014-му вона пробувала виступали у Росії. Тоді вінничанку образила фраза росіянина щодо її «драних колготок». «Історичні» фотки Баскова і Полякова нагадують про той період її кар’єри.

Зазначимо, тролінгу путіністів Лєпса і Баскова передувала їхня обіцянка платити по мільйону російських рублів «за кожний підбитий танк «Леопард». Полякова відповіла, запропонувавши іншу «гру».   

Олеся Рудницька

17 червня, 2023