Олексій Данілов назвав нові вірогідні напрямки агресії ворога

Новини Вінниці / Олексій Данілов назвав нові вірогідні напрямки агресії ворога

За результатами опитування соціологічної групи «Рейтинг», 88% українців вірять у те, що Україна зможе відбити напад Росії. І цей показник практично щодня зростає. Крім того, 80% опитаних зазначили, що готові захищати цілісність України зі зброєю у руках.

Секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що ворог вимушений робити перегрупування і мобілізувати додатковий резерв. Тактична ініціатива поступово переходить до України.

Основні міста, як стратегічні цілі російських окупантів – Київ, Харків, Маріуполь – повністю під контролем української влади.

Попри концентрацію колосальних ресурсів для блокування і захоплення Миколаєва і Сум, ці міста успішно тримають оборону.

Російські окупанти готуються до штурмових дій у напрямку Полісся та Сіверська. «Московити» не полишають надії блокувати Київ, але все це марно.

«Завдяки блискучій роботі української розвідки і спецслужб, маємо вичерпну інформацію щодо планів та намірів командування військ країни-терориста. Активно допомогають розвідданими західні партнери.

Кремль сконцентрував безпрецедентну в сучасній історії кількість військової техніки – тисячі тон броньованого металу, який буде знищений і спалений», - підкреслив Данілов.

Олег Верлан

2 березня, 2022