Окупанти у Херсоні захотіли фейкові нагороди «За взяття Криму» приписати українцям, але зробили чимало граматичних помилок у «посвідченнях»

Новини Вінниці / Окупанти у Херсоні захотіли фейкові нагороди «За взяття Криму» приписати українцям, але зробили чимало граматичних помилок у «посвідченнях»

Незнання української мови під час «клепання» фейків робить російських пропагандистів навіть не кумедними. Скоріше посміховиськом. Намагаючись виправдати вторгнення перед власною аудиторією, окупанти хочуть переконати усіх, що саме українці готувались до наступу, зокрема планували силою «захопити» Кримський півострів. Аби у це повірили їх глядачі чи читачі, росіяни «приготували» спеціальні нагороди, авторство яких вирішили приписати українським військовим. Все як вони робили для себе у 2014 році, коли нахабно захопили Крим, але тільки такі методи вирішили приписати українцям.

Як написав у Facebook нардеп Олексій Гончаренко, росіяни вирішили «погратися у фейкометів», том у «створили фейк, що нібито вони знайшли десь на Херсонщині вже готові «Медалі за взяття Криму».

«Ви б чули, як я сміявся, коли вперше це побачив. Тут можна розбирати цей фейк «як облажатись коли ти ліпиш дезінформацію».

1. Яке нахрін «взяття»? Такі медалі були б за «повернення». Ми не росіяни, чуже не забираємо.

2. Не «Криму», а хоча б «АР Крим».

3. «В.А. Зеленський». Ви серйозно? Ви ж писали цей фейк українською. Як це перекласти? «Владімір Алєксандровіч»?

Ну і дибіли», - зазначив парламентар.

Кількість помилок у папірці, який назвали посвідченням», зробила з авторів фейку посміховиськом. Усі помилки не будемо вказувати... Українці побачать, а рашистам підказки не робимо.

І ще. Це ж в Росії до анексії 2014-го підготували «нагороди», а тамтешні пропагандисти постійно своє видають за чуже, а чуже за своє. 

Олег Верлан

24 березня, 2022