Окупанти скинули на Харків фугасну авіаційну бомбу ФАБ-500: є однією з найпотужніших у РФ

Новини Вінниці / Окупанти скинули на Харків фугасну авіаційну бомбу ФАБ-500: є однією з найпотужніших у РФ

Харківські рятувальники та вибухотехніки показали фугасну авіаційну бомбу ФАБ-500, яку окупанти скинули на місто. Її називають однією з найпотужніших у РФ.

Про це повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій України.

Наразі проводяться аварійно-рятувальні роботи у зруйнованих унаслідок авіабомбардувань будинках.

«Особистий склад Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС України проводить аварійно-рятувальні роботи в зруйнованих унаслідок обстрілів і бомбардувань російськими окупантами будинках. Рятувальники розбирають завали, в яких, імовірно, можуть бути люди. Сапери частини гуманітарного розмінування залучені до вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів», – повідомили у службі.

Особливо небезпечні такі фугасні авіабомби тим, що від них складно сховатися навіть у бомбосховищах.

«ФАБ-500. Фугасна авіабомба, одна з найпотужніших у Росії. Одна така бомба може повністю скласти багатоповерхову будівлю. Бомба зроблена так, щоб пробивати міцні укриття. Ці бомби російські нацисти скидають на голови жителям Харкова", – зазначив народний депутат України Олексій Гончаренко.

У ДСНС також навели докази чергового злочину російських окупантів, скоєного на території нашої держави.

Зазначимо, такі бомби кидали на Харків 1 і 3 березня.

Новини Вінниці / Окупанти скинули на Харків фугасну авіаційну бомбу ФАБ-500: є однією з найпотужніших у РФНовини Вінниці / Окупанти скинули на Харків фугасну авіаційну бомбу ФАБ-500: є однією з найпотужніших у РФНовини Вінниці / Окупанти скинули на Харків фугасну авіаційну бомбу ФАБ-500: є однією з найпотужніших у РФНовини Вінниці / Окупанти скинули на Харків фугасну авіаційну бомбу ФАБ-500: є однією з найпотужніших у РФНовини Вінниці / Окупанти скинули на Харків фугасну авіаційну бомбу ФАБ-500: є однією з найпотужніших у РФНовини Вінниці / Окупанти скинули на Харків фугасну авіаційну бомбу ФАБ-500: є однією з найпотужніших у РФНовини Вінниці / Окупанти скинули на Харків фугасну авіаційну бомбу ФАБ-500: є однією з найпотужніших у РФНовини Вінниці / Окупанти скинули на Харків фугасну авіаційну бомбу ФАБ-500: є однією з найпотужніших у РФНовини Вінниці / Окупанти скинули на Харків фугасну авіаційну бомбу ФАБ-500: є однією з найпотужніших у РФ
Олег Верлан

4 березня, 2022