Окупанти розглядають можливість підриву складів з аміаком на Харківщини

Новини Вінниці / Окупанти розглядають можливість підриву складів з аміаком на Харківщини

Після розгону російськими пропагандистами серії фейків, окупанти всерйоз розглядають можливість підриву складів з аміаком на Харківщині, щоб одразу звинуватити у цьому ЗСУ.

Інформацію про це повідомляють в СБУ.

​​В усьому світі жахнулися від кадрів учорашнього нападу ворога на пологовий будинок та лікарню в Маріуполі. Нелюдський вчинок російські загарбники «пояснюють» так би мовити дивною вигадкою.

Очільник МЗС Сергій Лавров, як і російські ЗМІ, розповсюджують фейк, що замість породілля там були військові з «Азова», а у дитячих палатах – штаб полку. А те, що на кадрах жінки та діти – то це все ілюзія. В Росії кажуть, що там були озброєні дорослі українці.

«Зомбі-фейки» - звична справа для російської пропагандистської машини. Останнім часом там запускали кілька божевільних «ідей». Збочена фантазія «народила» фейки про «секретні тюрми» в Україні, «біологічну зброю», «хімічні атаки» та навіть «бойових кажанів» (мабуть, теж «бандерівців і нацистів»?). І про все це офіційно говорить російське міноборони…

«Держава-терорист продукує фейки, аби виправдати свої звірства і звинуватити в них Україну. Наприклад, російські окупанти всерйоз розглядають можливість підірвати склади аміаку на Харківщині, аби звинуватити у цьому ЗСУ. За нашими даними, проробляються варіанти вчинення й інших провокацій», - йдеться у повідомленні СБУ.

У відомстві попереджають, що росіянам вже ніхто у світі не вірить – навіть свої ж співвітчизники.

«Ви по-справжньому хворі, якщо робите такі злочини. А отже – будемо лікувати. Наші військові це гарно роблять уже 15 днів. І будуть це продовжувати до Перемоги України!», - підкреслюють в СБУ.

Олег Верлан

10 березня, 2022