Одноденні навчальні збори з фахівцями з питань цивільного захисту органів місцевого самоврядування Вінницької області

Новини Вінниці / Одноденні навчальні збори з фахівцями з питань цивільного захисту органів місцевого самоврядування Вінницької області

28 лютого у місті Хмільник відбулися одноденні навчальні збори з керівниками та фахівцями з питань цивільного захисту органів місцевого самоврядування територіальних громад Вінницької області.

Захід був організований відповідно до наказів ДСНС України та Вінницької обласної військової адміністрації щодо підготовки населення до дій у надзвичайних ситуаціях.

У заході взяли участь керівники та представники Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами обласної військової адміністрації, а також представники військових адміністрацій районів та Національного медичного центру та Бізнес-жіночого дослідницького клубу Вінницької області.

Під час навчальних зборів розглядалися актуальні питання організації функціонального навчання з питань цивільного захисту, підготовки та проведення штабних тренувань в громадах, евакуаційних заходів та укриття населення в захисних спорудах.

Особлива увага була зосереджена на організації заходів щодо технічної модернізації місцевої системи централізованого оповіщення у територіальних громадах, готовності об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту та діяльності консультаційних пунктів з питань цивільного захисту при органах місцевого самоврядування.

Зазначений захід спрямований на підвищення ефективності заходів цивільного захисту на місцевому рівні та покращення готовності до дій у надзвичайних ситуаціях.

Новини Вінниці / Одноденні навчальні збори з фахівцями з питань цивільного захисту органів місцевого самоврядування Вінницької областіНовини Вінниці / Одноденні навчальні збори з фахівцями з питань цивільного захисту органів місцевого самоврядування Вінницької областіНовини Вінниці / Одноденні навчальні збори з фахівцями з питань цивільного захисту органів місцевого самоврядування Вінницької областіНовини Вінниці / Одноденні навчальні збори з фахівцями з питань цивільного захисту органів місцевого самоврядування Вінницької області
Михайло Білик

28 лютого, 2024