«Одна з найсильніших армій світу» - це збіговисько мародерів і ґвалтівників. Росіяни вже самі в цьому зізнаються, телефонуючи рідним

Новини Вінниці / «Одна з найсильніших армій світу» - це збіговисько мародерів і ґвалтівників. Росіяни вже самі в цьому зізнаються, телефонуючи рідним

«Одна з найсильніших армій світу» виявилася збіговиськом мародерів і ґвалтівників. Самі загарбники у телефонних розмовах з близькими прямо зізнаються, що вбивають мирних українців і роблять страшні звірства. Чому? Бо «люди дичают»…

Щоправда, назвати їх людьми язик ніяк не повертається.

Ось що у перехопленій СБУ розмові вояк з окупаційного війська РФ розповідає: «Тут люди уже дичают, не знают че делать иной раз: то с РПГ просто так еб*т, то 30-ку залпом въеб*т. В соседней вот деревне пацаны женщину взрослую изнасиловали и 16-летнюю девчонку».

Навіть самому загарбнику гидко від цього і він говорить, що ґвалтівників треба «расстрелять нах*й».

І на них обов’язково чекатиме покарання! Наші захисники зроблять усе можливе, щоб кожен рашист отримав його вчасно і в повному обсязі. Бо такі звірства ми не пробачаємо!

Про факти масових зґвалтувань в окупованих частинах Київській, Херсонській, Чернігівській областях російськими вояками кажуть евакуйовані. Нардеп Сергій Тарута намагався на це звернути увагу міжнародних правозахисних організацій.

«Те, про що важко говорити. Однак варто не просто говорити, а кричати! Хоча би для того, щоб відкрити очі таким, як [правозахисна організація] Human Rights Watch, які дорікають Україні "розголошенням персональних даних" російських полонених.

У Київській, Херсонській, Чернігівській областях зафіксовано сексуальні злочини, які вчиняють окупанти. Такі повідомлення надходять від українських жінок на гарячі лінії, зокрема до громадської організації La Strada.

На Київщині окупанти майже повністю знищили міста Ірпінь, Буча, Ворзель та Гостомель. Ті, кому вдалося звідти вирватися, розповідають про військові злочини, які вчиняють росіяни», - йдеться в дописі політика у Facebook.

Олег Верлан

26 березня, 2022