Новим керівником вінницького «Обласного фонду сприяння інвестиціям та будівництву» буде Олександр Паламарчук

Новини Вінниці / Новим керівником вінницького «Обласного фонду сприяння інвестиціям та будівництву» буде Олександр Паламарчук

У Вінницькій облраді 29 листопада відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади керівника комунальної організації «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву». Оскільки надійшли документи лише щодо одного кандидата – Олександра Паламарчука, то депутати заслухали його та погодились.

Як зазначають у пресслужбі облради, Олександр Паламарчук презентував діяльність фонду та стратегічні вектори розвитку підприємства на найближчий час. Серед головних завдань – кредитування та надання пільгових довгострокових кредитів, розробка та координація інвестиційних проєктів, розширення видів діяльності та зміцнення матеріально-технічної бази, підвищення ефективності використання коштів, спрямованих  на реалізацію обласних програм.

«Отже, за результатами проведеного конкурсу, переможцем визначено О.Паламарчука. Конкурсна комісія рекомендує призначити його на посаду голови комунальної організації «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву», – підсумував Володимир Кістіон, як головуючий.

Зважаючи на різні обставини, є висока ймовірність того, що кандидата затвердить сесія.