Німецький посадовець вчинив самогубство, боявся, як кажуть на Вінниччині, не впоратись з викликами часу

Новини Вінниці / Німецький посадовець вчинив самогубство, боявся, як кажуть на Вінниччині, не впоратись з викликами часу

Коронавірус «вбив» міністра фінансів федеральної землі Гессен в Німеччені Томаса Шефера. 54 –ти річний успішний політик вчинив самогубство, через психологічне навантаження, боявся не впоратись із викликами сьогодення   Нині, коли країни ЄС, в тому числі і Німеччина поступово «виходять» з карантину, смерть посадовця набуває особливо трагічного змісту – в чоловіка залишилось двоє дітей.

Коронавірус «вбив» міністра фінансів федеральної землі Гессен в Німеччені Томаса Шефера. 54–ти річний успішний політик вчинив самогубство через психологічне навантаження, боявся не впоратись із викликами сьогодення. Нині, коли країни ЄС, в тому числі і Німеччина, поступово «виходять» з карантину, смерть посадовця набуває особливо трагічного змісту – в чоловіка залишилось двоє дітей.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на німецькі джерела.        

Міністр фінансів центральнонімецької федеральної землі Гессен Томас Шефер вчинив самогубство. Тіло політика знайшли біля залізничної колії, його не відразу вдалося ідентифікувати. За даними місцевої газети, посадовець залишив лист, у якому пояснив свій вчинок, але зміст його не оприлюднено.

Натомість прем'єр-міністр землі Волкер Буф'є пояснив причини такого вчинку:

«Шефер до останньої хвилини, день і ніч намагався впоратися з цією кризою (коронавірусною), фінансово та організаційно. Він дуже переживав, знав про великі очікування населення, особливо, що стосується фінансової підтримки, …і більше не бачив виходу».

На Вінниччині виклики були не такі суттєві. В масштабах України були. Суттєві. Проте виникає сумнів, що хтось з вітчизняних посадовців вкоротив би собі віку через фінансові проблеми галузі - охорони здоров'я, економіки чи фінансів.

Марина Карабай

2 травня, 2020