Нічна атака «Шахедами»: у Кривому Розі атакували сільгосппідприємство

Новини Вінниці / Нічна атака «Шахедами»: у Кривому Розі атакували сільгосппідприємство

Вночі 8 липня російські безпілотники завдали удару по Кривому Рогу Дніпропетровської області. Наразі відомо про одного постраждалого.

«Вночі ворог вдарив по Кривому Рогу. Застосував безпілотники. Поцілив по сільськогосподарському підприємству. Сталося одразу дві пожежі. Загалом вогонь охопив 360 кв. м. Рятувальники його приборкали. Знищено кілька складських приміщень, понівечено обладнання та автівки, ворог поцілив у сільськогосподарське підприємство, постраждав чоловік», - зазначив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За інформацією голови ОВА, внаслідок ворожої атаки постраждав 26-річний чоловік, його госпіталізували в стані середньої тяжкості.

У Повітряних сил ЗС України повідомили, що ворог атакував дронами з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ, Краснодарський край).

«В результаті бойової роботи підрозділами ППО Сил оборони України знищено 5 ударних БпЛА "Shahed-136/131», - пише пресслужба ПС.

Частину БпЛА, на жаль, не вдалось перехопити. «Шахеди» влучили в промислові об’єкти та об’єкти інфраструктури в Дніпропетровській та Кіровоградській областях.

«Попередньо без жертв. Про збитки та ліквідацію наслідків повідомлять місцеві військові адміністрації», - додають Повітряні сили.

Голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович відзначив, що пошкоджень цивільної інфраструктури немає. Також за попередньою інформацією немає постраждалих.

Олег Верлан

8 липня, 2023