Нічна атака на Київ: сили ППО знищили 26 з 32 дронів

Новини Вінниці / Нічна атака на Київ: сили ППО знищили 26 з 32 дронів

Під час нічної атаки сьогодні, 10 вересня російські війська випустили по території України 32 дрона-камікадзе. Більшість з них летіли у бік столиці. Внаслідок російської атаки у кількох районах Києва зафіксували падіння уламків.

Про це повідомляє ПС ЗСУ.

«Сьогодні вночі окупанти атакували Україну 32 дронами-камікадзе типу «Shahed-136/131», з яких 26 було знищено засобами протиповітряної оборони України. Більшість ударних БпЛА російські окупанти направили до Київської області», - йдеться у повідомленні Повітряних сил.

У Києві та області працювали українські сили ППО. За повідомленням КМВА, у небі міста було знищено понад 20 повітряних цілей.

Внаслідок падіння уламків було пошкоджено квартиру в багатоповерхівці у Шевченківському районі. У Святошинському та Солом'янському районах виникли пожежі.У Київській міській військовій адміністрації зазначають, що більшість уламків впали на відкриту, незабудовану територію.

«Були пошкоджені автомобілі, тролейбусні лінії електропередач, дорожнє покриття. На даний момент відомо про одного постраждалого (без загрози життю)», - йдеться у повідомленні.

У Подільському районі уламки впали на відкриту місцевість. Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що є один постраждалий: «Гостра реакція на стрес».

Олег Верлан

10 вересня, 2023