Невідомий вбив капітана підводного човна, який називають причетним до ракетного удару по Вінниці 14 липня

Новини Вінниці / Невідомий вбив капітана підводного човна, який називають причетним до ракетного удару по Вінниці 14 липня

У російському Краснодарі застрелили капітана 2-го рангу Станіслава Ржицького. Минулого року він був командиром підводного човна «Краснодар», з якого окупанти запускали крилаті ракети «Калібр» по українським містам. «Краснодар» брав участь у обстрілі Вінниці 14 липня.

Російські ЗМІ повідомляють, що нині 42-річний Ржицький працював заступником начальника міськвідділу по мобілізаційній роботі.

Близько 8-ої години ранку він вийшов на ранкову пробіжку. Поблизу спорткомплексу «Олімп» невідомий чотири разу вистрілив у спину та груди «бігуну», після чого зник. Російський злочинець загинув на місці. Стрілка розшукують, місцева поліція відкрила кримінальну справу по статті «вбивство».

Через чотири дні - 14 липня - роковини трагедії, яка минулого року на площі Перемоги у Вінниці забрала життя 29 цивільних осіб. Понад двісті людей отримали поранення. Кількість вбитих та поранених військових не розголошується. Саме «Краснодар» приймав участь у нанесення ракетного удару по Будинку офіцерів та парковці поблизу Будинку побуту та медцентру «Нейромед». Тоді Вінницю було атаковано трьома ракетами.