"Нещасливе" 8 грудня: на Вінниччині за день сталося 8 ДТП, в яких постраждало 8 людей

Новини Вінниці / "Нещасливе" 8 грудня: на  Вінниччині за день сталося 8 ДТП, в яких постраждало 8 людей

У п'ятницю, 8 грудня, у селі Демівка Чечельницького району 35-річний водій на "Жигулі" збив на смерть двох пенсіонерок, які йшли по узбіччю дороги. Одна 63-річна жінка від отриманих травм загинула і миттєво, її 73-річна односельчанка - в лікарні. Винуватець ДТП з місця пригоди намагався втекти. Однак далеко не встиг, вже на виїзді із населенного пункту його затримали місцеві жителі. Горе-водію, який скоїв наїзд, загрожує до 10 років в'язниці.

У п'ятницю, 8 грудня, у селі Демівка Чечельницького району 35 -річний водій на "Жигулі" збив на смерть двох пенсіонерок, які  йшли по узбіччю дороги. Одна, 63-річна жінка від отриманих травм загинула і миттєво, її 73-річна односельчанка - в лікарні. Винуватець ДТП з місця пригоди намагався втекти. Однак далеко не встиг, вже на виїзді із населеного пункту його затримали місцеві жителі. Горе-водію, який скоїв наїзд, загрожує до 10 років в'язниці.

Цього ж дня, у  с. Тернівка Крижопільського району 43-річний водій автомобіля "ВАЗ 2109" збив двох чоловіків, які рухались по проїзжій частині траси.  В результаті ДТП 35-річний житель смт. Крижопіль, загинув на місці, другий потерпілий, 23-річний попутник, доставлений до лікарні.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

Загалом, 8 грудня, як повідомили у відділі комунікації поліції області, на Вінниччині сталося 8 ДТП, в яких постраждало 8 осіб, троє загинуло.

Катерина ГОРБАТЮК