Неповнолітній мотоцикліст зіткнувся з автомобілем Hyundai

Новини Вінниці / Неповнолітній мотоцикліст зіткнувся з автомобілем Hyundai

Обидва водії отримали травми, і наразі тривають слідчі дії щодо встановлення всіх обставин події.

За інформацією, наданою відділом комунікації поліції Вінниччини, аварія сталася 15 серпня близько 19:00 у селі Зарванці Вінницького району. Попередні дані свідчать, що 17-річний водій мотоцикла Honda, здійснюючи обгін, не зміг контролювати транспортний засіб і зіткнувся з автомобілем Hyundai. За кермом легкового автомобіля перебувала 22-річна жителька міста Вінниця, яка саме повертала ліворуч.

Внаслідок зіткнення молодий мотоцикліст отримав травми й був доставлений до лікарні для надання медичної допомоги. Про характер травм та стан водія інформації поки немає.

Це не єдиний випадок ДТП в цей день. Близько 9:20 ранку на вулиці Бучми в місті Вінниця сталася ще одна аварія. Водій автомобіля Nissan допустив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину у невстановленому місці. У результаті цієї ДТП 54-річний вінничанин також був госпіталізований з тілесними ушкодженнями.

За даними поліції, обидва водії, які брали участь у ДТП, були оглянуті та виявились тверезими. Їх транспортні засоби були поміщені на арештмайданчик.

Правоохоронці наразі проводять досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортних засобів. Санкція цієї статті включає покарання у вигляді до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

 

Михайло Білик

16 серпня, 2024