Неподалік Вінниці стались дві ДТП: загинула одна людина, двоє отримали травми

Новини Вінниці / Неподалік Вінниці стались дві ДТП: загинула одна людина, двоє отримали травми

Вранці 30 жовтня на Вінниччині стались дві ДТП - у сусідніх Вороновицькій та Немирівській громадах. Одна людина загинула, двоє травмовано.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

Поблизу с. Кудлаї Немирівської о 9:06 сталась ДТП. Зіткнулись два легковика.

«Внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів в салоні одного із них заблоковано водія. Бійці ДСНС за допомогою спецінструменту потерпілу 37-річну водійку деблокували з понівеченого автомобіля та передали її разом із 30-річною пасажиркою працівникам екстреної медичної допомоги», - йдеться у повідомленні.

А о 9:28 надзвичайників повідомили про ще одну автотрощу, що сталася неподалік с.Вороновиці Вінницького району.

Прибувши на виклик, рятувальники за допомогою гідравлічного інструмента деблокували з салону легковика – «ВАЗ 2109» 85-річного водія, який внаслідок автопригоди отримав травми несумісні з життям.

Обставини даних подій наразі встановлюються фахівцями Нацполіції.

До проведення аварійно-рятувальних робіт від ДСНС залучалося дев’ять чоловік особового складу та дві одиниці спецтехніки.

Новини Вінниці / Неподалік Вінниці стались дві ДТП: загинула одна людина, двоє отримали травмиНовини Вінниці / Неподалік Вінниці стались дві ДТП: загинула одна людина, двоє отримали травмиНовини Вінниці / Неподалік Вінниці стались дві ДТП: загинула одна людина, двоє отримали травми
Макс Мельник

31 жовтня, 2022