Неподалік Козятину водій легковика збив 17-річну велосипедистку. Дівчину доставили до лікарні у Вінницю

Новини Вінниці / Неподалік Козятину водій легковика збив 17-річну велосипедистку. Дівчину доставили до лікарні у Вінницю

Вранці 15 вересня неподалік Козятину на дорозі автівка збила неповнолітню велосипедистку. Дівчина отримала травми та госпіталізована.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, ДТП сталась о 8.45 у Хмільницькому районі на автодорозі Т-0227 Козятин-Вівсяники.

Попередньо слідством встановлено, що автомобіль ВАЗ 21043 під керуванням 36-річного водія, не вибравши безпечної швидкості руху, здійснив наїзд на велосипедистку. Аварія сталась між селами Рубанка та Сигнал Козятинської територіальної громади.

Внаслідок ДТП 17-річна дівчина отримала тілесні ушкодження та була доставлена до обласної дитячої лікарні. Наразі її життю та здоров’ю загрози немає.

Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.

За фактом автопригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Макс Мельник

16 вересня, 2022