«Неочікувані» подробиці гучного нападу з ножем на поліцейського: у підозрюваного у замаху на вбивство виявилась «довідка»

Новини Вінниці / «Неочікувані» подробиці гучного нападу з ножем на поліцейського: у підозрюваного у замаху на вбивство виявилась «довідка»

За рішенням Хмільницького міськрайсуду перебуватиме під вартою 45-річний житель Жданівській громаді, якого 16 червня за місцем проживання затримали бійці спецпідрозділу КОРД. Чоловік підозрюється у «посягання на життя працівника правоохоронного органу».

Нагадаємо, у той день домашнє насильство над батьками закінчилось нападом на офіцера громади, бійці КОРДу затримали зловмисника. Зловмисник ножем травмував поліцейського, який приїхав на виклик.

Як виявилось, нападником є інвалід ІІ групи. Вчинив замах на вбивство поліцейського офіцера громади Хмільницького райвідділу поліції психічно хворий чоловік.

Правоохоронець прибув на виклик про сімейний конфлікт. Він представився чоловіку. У ході спілкування з яким хазяїн почав поводити себе агресивно. Далі закрився в будинку разом з батьками, яких утримував. На веранді будинку він бив мати, забирав у неї телефон, а також не виконував законні вимоги відкрити двері.

При спробі увійти до будинку нападник вдарив поліцейського ножем в обличчя.

Наразі нападнику повідомили підозру за ст. 348 КК України та залишили під вартою. Чи визнають нападника неосудним? Мабуть, це визначать після судово-психіатричної експертизи.