Немотивована лють до огорожі: у Вінниці затримали п’яну водійку «Мерседеса»

Новини Вінниці / Немотивована лють до огорожі: у Вінниці затримали п’яну водійку «Мерседеса»

Вчора, 26 лютого, вранці патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Академіка Янгеля. Заявник повідомив, що водій автомобіля Mercedes-Benz в'їхав у зачинені ворота одного з підприємств та залишив місце події.

Як повідомляє патрульна поліція Вінницької області, знайшли транспортний засіб на вулиці Гладкова та зупинили його. Спілкуючись із 22-річною водійкою, інспектори помітили в неї ознаки алкогольного сп'яніння. Порушниця погодилась пройти огляд на алкотестері. В її організмі виявили 2,47 проміле алкоголю, що у 12 разів перевищує допустиму норму.

О 08:32 камери Ситуаційного центру зафільмували це ДТП на вулиці Академіка Янгеля. Як повідомляють у Ситуаційному центрі м. Вінниця, судячи з кадрів, Mercedes завернув ліворіч і з невідомих причин здійснив наїзд на зачинені металеві ворота підприємства.

На водійку автомобіля Mercedes-Benz патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування в стані сп'яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (За те, що не мала при собі посвідчення водія) КУпАП.

Новини Вінниці / Немотивована лють до огорожі: у Вінниці затримали п’яну водійку «Мерседеса» Новини Вінниці / Немотивована лють до огорожі: у Вінниці затримали п’яну водійку «Мерседеса» Новини Вінниці / Немотивована лють до огорожі: у Вінниці затримали п’яну водійку «Мерседеса»
Макс Мельник

27 лютого, 2023