«Некерований «ВАЗ»: в результаті ДТП на Вінниччині травмовано трьох людей

Новини Вінниці / «Некерований «ВАЗ»: в результаті ДТП на Вінниччині травмовано трьох людей

Ввечері 7 листопада на автодорозі М-21 Житомир – Могилів–Подільський поблизу села Привітне зіткнулись автомобілі «ВАЗ» та Volkswagen. У результаті аварії тілесні ушкодження отримали водій та двоє пасажирів першої з автівок.

Як зазначають у Могилів-Подільському райвідділі поліції, аварія сталась близько 17.50 на території Мурованокуриловецької селищної громади.

За попередньою інформацією слідства, 57–річний водій «ВАЗу» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з позашляховиком Volkswagen Tiguan.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди кермувальник легковика та двоє його пасажирів віком 21 та 55 років з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до лікарні.

Поліцією призначено ряд експертиз, в ході яких буде встановлена остаточна причина автопригоди.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 3-ох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Макс Мельник

8 листопада, 2021