Негода у Вінницькій області: повалені вітром дерева зруйнували дахи у трьох населених пунктах

Новини Вінниці / Негода у Вінницькій області: повалені вітром дерева зруйнували дахи у трьох населених пунктах

Протягом 25-26 липня у Вінницької області вирує негода. Через шквальний вітер у місті Бар повалене дерево частково зруйнувало дах 2-поверхового будинку.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

«За останню добу 25 липня, бійці ДСНС 12 разів виїжджали на розпилювання стовбурів дерев, які попадали на проїжджі частини автошляхів. Вже сьогодні, 26 червня, ДСНС-ники надають допомогу жителям сіл, де в результаті шквального вітру, на їхні приватні житлові будинки та паркани попадали дерева», - йдеться у повідомленні.

Такі випадки зафіксовані в с.Барські Чемериси Барської ТГ, смт Крижопіль та в м.Бар.

Нагадаємо, через шквальний вітер на Вінниччині рятуальники розчистили автошляхи від 44 дерев, а на ранок на Вінниччині знеструмлено 61 населений пункт.

Новини Вінниці / Негода у Вінницькій області: повалені вітром дерева зруйнували дахи у трьох населених пунктахНовини Вінниці / Негода у Вінницькій області: повалені вітром дерева зруйнували дахи у трьох населених пунктахНовини Вінниці / Негода у Вінницькій області: повалені вітром дерева зруйнували дахи у трьох населених пунктахНовини Вінниці / Негода у Вінницькій області: повалені вітром дерева зруйнували дахи у трьох населених пунктах