Негода на Вінниччині: сильний вітер валив дерева в кількох районах, а у Лукашівці градом засипало подвір'я

Новини Вінниці / Негода на Вінниччині: сильний вітер валив дерева в кількох районах, а у Лукашівці градом засипало подвір'я

Учора в кількох районах Вінниччини спостерігалися надзвичайно сильні пориви вітру. Через це, зокрема, ввечері поблизу селища Тростянець впало дерево на автодорогу Демківка – Капустяни. Повалило дерева й у Чечельницькому районі. Утім, найбільше здивувань й обговорень у соцмережах викликав потужний град, який випав у селі Лукашівка, що в Літинському районі. Один з мешканців цього розташованого за 11 км від Вінниці населеного пункту на своїй сторінці у Facebook виклав кілька відео, на яких видно величезну кількість граду на подвір'ї його будинку.

Учора в кількох районах Вінниччини спостерігалися надзвичайно сильні пориви вітру. Через це, зокрема, ввечері поблизу селища Тростянець впало дерево на автодорогу  Демківка – Капустяни. Повалило дерева й у Чечельницькому районі.

Утім, найбільше здивувань й обговорень у соцмережах викликав потужний град, який випав у селі Лукашівка, що в Літинському районі.

Один з мешканців цього розташованого десь за 11 км від Вінниці населеного пункту на своїй сторінці у  Facebook виклав кілька відео, на яких видно величезну кількість граду на подвір'ї його будинку.

 

Юрій Ярмощук

5 червня, 2018