Небезпечні вулиці: у Вінниці невідомі уночі побили перехожого та відібрали окуляри, блокнот й телефон

Новини Вінниці / Небезпечні вулиці: у Вінниці невідомі уночі побили перехожого та відібрали окуляри, блокнот й телефон

Розгулювати уночі вінницькими, і не лише, вулицями нині небезпечно, оскільки можна стати жертвою грабіжників. Скажімо, учора близько 3:00 двоє зловмисників на вул. Пирогова напали на перехожого, який повертався додому. Спочатку побили його, затим пограбували. А відібрали у нього не товстий гаманець з чималою сумою грошей, а сонцезахисні окуляри, футляр, записну книжку й телефон.

Розгулювати уночі вінницькими, і не лише, вулицями нині небезпечно, оскільки можна стати жертвою грабіжників. Скажімо, учора близько 3:00 двоє зловмисників на вул. Пирогова напали на перехожого, який повертався додому. Погрожували ножем, побили його, затим відібрали речі.

А відібрали у нього не товстий гаманець з чималою сумою грошей, а сонцезахисні окуляри, футляр,  записну книжку й телефон.

Постраждалий звернувся до поліції та повідомив прикмети грабіжників. Розповів, що ті побігли у напрямку ринку «Урожай». За якийсь час патрульні у тому районі помітили двох підозрілих молодиків. Як з'ясувалося, у кишені одного з них були речі потерпілого. Побачивши затриманих, він сказав, що це саме вони напали на нього. 

Підозрюваних передали слідчо-оперативній групі. А потерпілого швидка завезла у лікарню. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Вінниччини. Ця сумна пригода вкотре нагадує, що нині краще утриматися від нічних прогулянок.

 
 

Юрій Ярмощук

21 липня, 2018