Не зміг знайти мобільник, тому зарізав товариша: у Вінниці затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві

Новини Вінниці / Не зміг знайти мобільник, тому зарізав товариша: у Вінниці затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві

За підозрою у вбивстві вінничанина правоохоронці затримали 43-річного жителя смт Сутиски. Ранком 22 грудня він наніс вісім ножових поранень товаришу через те, що не зміг знайти мобільник.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, 22 грудня до поліції надійшло повідомлення, що у Вінниця у власній квартирі проживання з численними ножовими пораненнями виявлений мертвим 35-річний містянин.

Слідчо-оперативна група за місцем проживання вінничанина зібрала докази, які засвідчили про те, що до вбивства чоловіка причетний його товариш. 

З’ясувалось, 21 грудня із Сутисок погостювати приїхав знайомий. Після святкування, наступного ранку гість не зміг знайти свій мобільний. На цьому ґрунті між чоловіками виникла сварка. Гість схопив ніж та наніс численні поранення господарю. Далі він зателефонував дружині хазяїна квартири та почав вимагати в неї телефон. Почувши у слухавці крики та погрози, налякана жінка прийшла додому і виявила свого чоловіка мертвим.  

 

Знаряддя вбивства - кухонний ніж - поліцейські вилучили.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманому загрожує до 15 років ув’язнення. Затриманий має судимості за розбої та крадіжки.

Макс Мельник

23 грудня, 2021