Наслідки ракетного удару по окупованій Феодосії. Про що промовчала кримська «влада»?

Новини Вінниці / Наслідки ракетного удару по окупованій Феодосії. Про що промовчала кримська «влада»?

Вчора, 8 квітня, у Феодосії, розташованої в анексованому Криму, місцеві жителі чули два потужних вибухи. Однак, місцева «влада» заявила про «збиття української ракети» поблизу міста. Подальші події підтвердили, що гауляйтер півострову С.Аксьонов промовчав про те, що ракети було дві, і саме друга вразила ціль.

Про це повідомляє Telegram-канал «Кримський вітер».

Внаслідок прильоту знищено комплекс С-300, а троє російських окупантів отримали поранення. Проаналізувавши фото, що зафіксували місце прильоту, автори каналу припустили, що ціллю ракет було місце розташування зенітних ракетних комплексів неподалік від села Піонерське.

«Ракетний удар по Феодосії, нові дані: ракет було дві (російський глава Криму Сергій Аксьонов повідомив про одну). Одну ракету збила ППО, друга влучила в систему С-300 і підірвала її. Поранено трьох військових»", – повідомив паблік.

Нагадаємо, місцеві жителі одразу писали у соцмережах про те, що місто здригнулося від двох надпотужних «бавовн». Російські окупанти поспішили запевнити, що вибухи пов'язані із роботою ППО. Трохи пізніше Аксьонов спробував усіх заспокоїти – нібито шкода не заподіяна. Але навіть звістка про те, що українські ракети можуть долітати до Феодосії, розташованої на південно-східній частині півострова, викликала справжню істерику. Адже Крим нібито перенасичений ППО.

Олег Верлан

9 квітня, 2023