Наслідки ракетного удару по Львову: загинуло шість людей

Новини Вінниці / Наслідки ракетного удару по Львову: загинуло шість людей

Щонайменше 6 загиблих та 11 поранених від російських ракет по Львову. Такі дані оприлюднили в обласній військовій адміністрації та мерії.

Очільник ОВА Максим Козицький, посилаючись на Повітряне командування «Захід», повідомив, що вранці відбулося чотири ракетних удари по Львову.

«Три – по об‘єкті військової інфраструктури. Один – по шиномонтажу», - сказав голова.

За інформацію мерії, було п’ять ударів. Внаслідок влучань сталися пожежі. Гасіння ще триває. Об‘єкти зазнали суттєвих ушкоджень.

Відомо, що ракети влучили в залізничну інфраструктуру. Як повідомили в «Укрзалізниці», кілька ракет впали поряд із залізничними об'єктами. Постраждалих серед пасажирів та залізничників немає.

Міські служби працюють над ліквідацією наслідків. Водіїв попереджають про перекриття руху на вул. Левандівській (від вул. Сяйво до вул. Шевченка), вул. Шевченка у районі повороту на вул. Тунельну (готель НТОН).

Наразі відомо про 6 загиблих та 11 постраждалих. Серед постраждалих – одна дитина.

Крім того, за словами міського голови Андрія Садового, знищено близько 40 автомобілів. Ударною хвилею розбило вікна у готелі, що знаходиться поблизу.

P.S. Вже відомо про сімох загиблих. За попередньою інформацією, яку оприлюднив Козицький, ракети було запущено з Каспійського моря.

Олег Верлан

18 квітня, 2022