Наслідки ракетного удару: до вінницьких медзакладів госпіталізовано 51 людину, 34 у важкому стані

Новини Вінниці / Наслідки ракетного удару: до вінницьких медзакладів госпіталізовано 51 людину, 34 у важкому стані

Станом на 15:55 відомо про загибель через ракетний удар по середмістю Вінниці 20 людей. У тому числі трьох дітей. Госпіталізовано до медзаколадів міста 51 людину, зокрема 2 дитини. 34 пацієнти перебувають у важкому стані.

Про це повідомляє ДСНС України

Пошкоджено 55 будівель і 40 автомобілів.

Від ДСНС до рятувальних робіт залучено 312 осіб (в тому силі 9 психологів) та 33 одиниць техніки.

Повідомляється, що у лікарнях міста достатній запас крові та медикаментів для потерпілих.

Нагадаємо, російські терористи свідомо вдарили ракетами «Калібр» по площі Перемоги у Вінниці. У той же час російський пропагандист В.Соловйов заявив про влучання у військову частину у Гайсині.

P.S. Станом на 16:35 загинула 21 особа ( з них 3 дитини), за медичною допомогою звернулася 91 особа, 52 особи госпіталізовано (з них 4 дитини), у важкому стані перебувають 34 особи. Тривають пошуки 42-х осіб, з якими відсутній зв'язок.

Новини Вінниці / Наслідки ракетного удару: до вінницьких медзакладів госпіталізовано 51 людину, 34 у важкому станіНовини Вінниці / Наслідки ракетного удару: до вінницьких медзакладів госпіталізовано 51 людину, 34 у важкому станіНовини Вінниці / Наслідки ракетного удару: до вінницьких медзакладів госпіталізовано 51 людину, 34 у важкому станіНовини Вінниці / Наслідки ракетного удару: до вінницьких медзакладів госпіталізовано 51 людину, 34 у важкому станіНовини Вінниці / Наслідки ракетного удару: до вінницьких медзакладів госпіталізовано 51 людину, 34 у важкому станіНовини Вінниці / Наслідки ракетного удару: до вінницьких медзакладів госпіталізовано 51 людину, 34 у важкому станіНовини Вінниці / Наслідки ракетного удару: до вінницьких медзакладів госпіталізовано 51 людину, 34 у важкому станіНовини Вінниці / Наслідки ракетного удару: до вінницьких медзакладів госпіталізовано 51 людину, 34 у важкому станіНовини Вінниці / Наслідки ракетного удару: до вінницьких медзакладів госпіталізовано 51 людину, 34 у важкому станіНовини Вінниці / Наслідки ракетного удару: до вінницьких медзакладів госпіталізовано 51 людину, 34 у важкому стані
Олег Верлан

14 липня, 2022