Наслідки обстрілу терміналу «Нової пошти» поблизу Харкова

Новини Вінниці / Наслідки обстрілу терміналу «Нової пошти» поблизу Харкова

Ввечері 21 жовтня росіяни вдарили ракетою по терміналу «Нової пошти» в селищі Коротич Харківської області. Загинуло щонайменше шестеро людей. Кількість поранених в результаті російського обстрілу зросла до 16.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що загарбники вдарили ракетою С-300. В «Новій пошті» оголосили 22 жовтня днем трауру.

Як повідомляють у ГУНП в Харківській області, про обстріл стало відомо близько 22:20. Вибух чули у різних районах Харкова та передмістях. Коротич розташовано на захід від міста.

Будівля термінала «Нової пошти» зруйнована. Сталась пожежа, зайнявся вантажний транспорт.

На території термінала перебувало понад 20 осіб, з них 6 осіб загинули. Серед постраждалих - чоловіки віком від 19 до 43 років. З травмами різного ступеню тяжкості їх доставили до лікарні.

«Фахівці вибухотехнічного управління вилучили уламки ракети С-300. Слідчі разом з криміналістами і судмедексперти проводять огляд тіл загиблих», - зазначили у поліції.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 КК України.

Новини Вінниці / Наслідки обстрілу терміналу «Нової пошти» поблизу ХарковаНовини Вінниці / Наслідки обстрілу терміналу «Нової пошти» поблизу ХарковаНовини Вінниці / Наслідки обстрілу терміналу «Нової пошти» поблизу Харкова
Олег Верлан

22 жовтня, 2023