Наслідки нічних вибухів у Криму: дрони працювали по військовим об’єктам

Новини Вінниці / Наслідки нічних вибухів у Криму: дрони працювали по військовим об’єктам

Кримчан з Днем Незалежності України гучно привітали сьогодні, 25 серпня, вночі. Одразу у кількох районах окупованого з 2014-го півострова пролунали вибухи. У Міноборони РФ поспішили заявити про нібито атаку 42 дронів. Наслідки у відомстві Шойгу за звичкою замовчують.

Як повідомляє Telegram-канал «Кримський вітер», наразі відомо про «прильот» у селі Перевальне Сімферопольського району, де дислокується 126 окрема гвардійська бригада берегової оборони ЧФ.

Місцеві повідомляють, що внаслідок «прильоту» померло троє окупантів, дуже багато поранених. Постраждалих привезли до Сімферопольського шпиталю на вул. Горького.

Також відомо, що лунали вибухи і в районі Севастополя. Так званий губернатор окупованого Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що вночі 25 серпня кілька безпілотників спробували атакувати місто, однак нібито були збиті над Чорним морем.

Зазначимо, різні спецоперації на півострові відбуваються все частіше.

«Перш за все важливість цієї операції в тому, щоб люди повірили. Насамперед люди навіть не на території материкової України, а в Криму. Щоб вони згадали і повірили в те, що перемога не за горами. І звільнення їх теж не за горами», – пояснив мету висадки десанту на Тарханкуті, яка відбулась добою раніше очільник ГУР Кирило Буданов.

Олег Верлан

25 серпня, 2023