Народила на березі і кинула у воду. На Вінниччині матір підозрюють у вбивстві своєї п’ятої дитини

Новини Вінниці / Народила на березі і кинула у воду. На Вінниччині матір підозрюють у вбивстві своєї п’ятої дитини

Моторошна трагедія трапилася на Вінниччині. У Ямпільському районі жінка народила п’яту дитину і викинула її в річку через те, що немовля було небажане.

Моторошна трагедія трапилася на Вінниччині. У Ямпільському районі жінка народила п’яту дитину і викинула її в річку через те, що немовля було небажане.

Мертву новонароджену дитину у середу, 18 липня, неподалік берега знайшов місцевий чоловік. Як повідомили у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, поліцейські шукали матір немовляти у навколишніх селах і не помилилися. Серед перевірених сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах вони встановили 35-річну ймовірну породіллю, яка вже виховує чотирьох дітей разом із співмешканцем.

Зі слів жінки, немовля було небажане, тож вагітність вона приховувала. Далі події розгорталися як в страшному фільмі - дитину народила на березі річки і кинула в воду. Хоча за висновком лікаря, смерть хлопчика настала внаслідок механічної асфіксії. Остаточну причину загибелі немовляти встановить судово-медична експертиза.

Породілля разом із цивільним чоловіком - любителі випити оковитої. Горе-матері загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 117 КК України (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини).