Найбезглуздіша крадіжка місяця: на Вінниччині троє молодиків намагалися викрасти автівку

Новини Вінниці / Найбезглуздіша крадіжка місяця: на Вінниччині троє молодиків намагалися викрасти автівку

Після звернення 30 жовтня до поліції 20-річного жителя Шпиківської територіальної громади про викрадення його «ВАЗ-2106», правоохоронці відшукали зниклий автомобіль. Він перебував у кюветі за селом… Згодом були знайдені і троє молодиків, які намагались викрасти транспортний засіб.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, автівка була  припаркована біля домогосподарства. Транспортний засіб був відчинений, тож зловмисники відкотили його за межі села. «ВАЗ» зловмисники так і не змогли завести, тому покинули у кюветі.

Поліцейські Тульчинського РВП встановили та затримали причетних до угону осіб. Ними виявились мешканці сусідніх населених пунктів 18, 21, та 27 років.

Транспортний засіб поміщений на арештмайданчик.

За цим фактом слідчі проводять досудове розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Додамо, за те, що пів викрали та ночі котили автівку, молодики можуть отримати реальне покарання. Наті «зусилля» можна назвати найбезглуздішою крадіжкою місяця.

Макс Мельник

31 жовтня, 2023