Найбезглуздіша крадіжка. Через сон після "справи" вінничанин потрапив до рук правоохоронця

Новини Вінниці / Найбезглуздіша крадіжка. Через сон після "справи" вінничанин потрапив до рук правоохоронця

Прийшовши вранці на роботу до кав’ярні на вул. Ватутіна, його 43-річна працівниця зрозуміла, що вночі у закладі побували «непрошені гості». Такий висновок її змусило зробити те, що з приміщення зник сучасний музичний центр, підсилювач звуку та світломузика.

Прийшовши вранці на роботу до кав’ярні на вул. Ватутіна, його 43-річна працівниця зрозуміла, що вночі у закладі побували «непрошені гості». Такий висновок її змусило зробити те, що з приміщення зник сучасний музичний центр, підсилювач звуку та світломузика.

Підозрюваного у крадіжці затримали того ж дня. Поцуплені речі він ніс у ломбард. Здати їх йому завадив дільничний офіцер поліції. Його увагу привернув підозрілий перехожий з великою сумкою, який нервово озирався по сторонам. Підозри правоохоронця зросли, коли чоловік не зміг пояснити, звідки в нього взялася ця музична апаратура.

У відділку поліції затриманий зізнався, що вночі обікрав кав’ярню. Туди він потрапив, розбивши вікно. Забаривсся зловмисник з ломбардом. Мабуть, відсипався після ночного візиту до закладу, а тим часов працівниця повідомила про зниклі речі поліцію. 

За скоєне цей чоловік може на 6 років потрапити у в’язницю. До речі, раніше він вже мав проблеми із законом. Незважаючи на досвід, вінничанин скоїв найбезглуздішу крадіжку.

Юрій ЯРМОЩУК

 

 

 

Сергій Маламура

7 грудня, 2017