Надзвичайно дивний злочин: на Вінниччині односельчанку підозрюють у тому, що відібрала пенсію у сусідки

Новини Вінниці / Надзвичайно дивний злочин: на Вінниччині односельчанку підозрюють у тому, що відібрала пенсію у сусідки

Доволі неоднозначний злочин стався у селі Олександрівка Тульчинського району. Коли місцева пенсіонерка прийшла на власне подвір’я з пенсією, на неї нібито напала інша місцева жителька та відібрала гроші. Невдовзі «гостю» затримали...

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, близько 14.30 на спецлінію «102» звернулась 60–річна жінка з повідомленням про пограбування. Вона надала правоохоронцям опис нападниці.

Затримали 48-річну «зловмисницю» 18 жовтня саме за цим описом вдома. У неї працівники поліції вилучили «незаконно привласнені» 5500 гривень.

За вчинений злочин, передбачений ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), підозрюваній загрожує до 4 років позбавлення волі. 

Злочин здається надзвичайно дивним. Отже, пенсіонерка повертається з пошти, де отримала кошти. Скільки там тієї Олександрівки, звісно всі один одного знають і знають, коли пенсію отримують… Тому жителька села завітала до пенсіонерки за грошима, а потім з ними пішла додому. Проте у поліції є заява про пограбування. Сподіваємося, що слідство розбереться, хто кому завинив та інших «нестиковках» цієї справи.      

Макс Мельник

19 жовтня, 2021