На Запоріжжі загинув нацгвардієць з Вінниччини Володимир Демчук

Новини Вінниці / На Запоріжжі загинув нацгвардієць з Вінниччини Володимир Демчук

У результаті стрілецького бою, мінометного та артилерійського обстрілу на Запоріжжі загинув смертю Героя сержант Національної гвардії України Володимир Демчук. Захисникові у квітні виповнилося 26 років.

Про це повідомляє Калинівська міська рада.

Народився Володимир Демчук 29 квітня 1997 року у Бережанах. Тут пройшло його щасливе дитинство та юність. Після закінчення школи юнак поступив на навчання до Вінницького аграрного університету. Але, здобувши мирну професію, перевагу надав військовій формі. Й після проходження строкової служби у Білій Церкві підписав військовий контракт із військовою частиною 3028.

«До останнього свого подиху Герой залишався вірним військовій присязі. За важкі роки війни пройшов загартовування у жорстоких боях за Київ, Білогорівку, Сіверськодонецьк, Лисичанськ, Спірне, Роботине.

У 26 років нацгвардієць мріяв про власний дім, дружну сім'ю, щасливе дитинство донечки та народження сина. Він дочекався народження сина, але ніколи не побачить його перші кроки, не почує перші слова. Осиротілими залишилися дворічна донечка та новонароджений син, вдовою залишилася молода дружина, батьки втратили найкращого сина, а брат – вірного друга та порадника», - йдеться у повідомленні.

Нехай опіка Всевишнього та наші молитви полегшать гіркоту втрати й родинне горе. Світлий спомин про мужнього захисника України назавжди залишиться в наших серцях.

Про дату і час похоронів у міськраді повідомлять додатково.