На Вишеньці трамвай збив жінку

Новини Вінниці / На Вишеньці трамвай збив жінку

29-річна потерпіла госпіталізована до лікарні.

29 липня близько 7:15 ранку на вулиці Келецькій у Вінниці сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трамвая та пішохода. У результаті інциденту 29-річна жінка була госпіталізована до лікарні.

Як повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області, за кермом трамвая перебувала 22-річна мешканка обласного центру. За попередньою інформацією слідства, водійка громадського транспорту допустила наїзд на місцеву жительку, яка переходила трамвайні колії поза межами пішохідного переходу.

За фактом цієї події поліція розпочала досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Слідство триває, з'ясовуються всі обставини та причини події.

Поліція Вінниччини звертається до пішоходів з проханням дотримуватися правил дорожнього руху та переходити вулиці тільки у встановлених для цього місцях. Водіям громадського транспорту нагадують про необхідність бути максимально уважними та обережними під час руху, особливо на ділянках, де можливий перетин з пішоходами.

Михайло Білик

30 липня, 2024