На Вишенці мають впорядкувати внутрішній двір медзакладу, доля проєкту залежить від вінничан

Новини Вінниці / На Вишенці мають впорядкувати внутрішній двір медзакладу, доля проєкту залежить від вінничан

Біля центру первинної медико-сантарної допомоги, що на Вишенці, планують впорядкувати територію та зробити для хворих стаціонару та відвідувачів зручний простір. Проєкт «Комфортний простір очікування та відпочинку пацієнтів медичного містечка на Вишенці» пройшов відбір конкурсу бюджету громадських ініціатив Вінницької ОТГ.

Біля центру первинної медико-сантарної допомоги №3, що на Вишенці, планують впорядкувати територію та зробити для хворих стаціонару та відвідувачів зручний простір. Проєкт «Комфортний простір очікування та відпочинку пацієнтів медичного містечка на Вишенці» пройшов відбір конкурсу бюджету громадських ініціатив Вінницької ОТГ.

Тепер медики просять підтримати голосуванням усіх, хто вважає це питання важливим.

«Відсутність гідного клієнтського сервісу у вигляді зон очікування та відпочинку заважають медичному містечку у мікрорайоні Вишенька стати справжнім медичним хабом. Реалізація проекту дозволить значно покращити умови перебування стаціонарних хворих, додасть зручностей для їх відвідувань, покращить умови очікування прийомів та медичних втручань амбулаторним та стаціонарним пацієнтам всіх вікових категорій»,- йдеться на сторінці спільноти КНП ЦПМСД №3 м. Вінниця.

Подальша доля цього проекту знаходиться в руках мешканців Вінницької міської ОТГ. Голосування відбудеться з 1 по 15 жовтня 2020 р.

Закликаємо всіх небайдужих громадян підтримати наш проєкт .

Голосувати можна за посиланням https://gromada.vmr.gov.ua/Lists/News/ShowNews.aspx?ID=100 .

Новини Вінниці / На Вишенці мають впорядкувати внутрішній двір медзакладу, доля проєкту залежить від вінничанНовини Вінниці / На Вишенці мають впорядкувати внутрішній двір медзакладу, доля проєкту залежить від вінничанНовини Вінниці / На Вишенці мають впорядкувати внутрішній двір медзакладу, доля проєкту залежить від вінничан