На «Вінницьку студентську весну» їдуть коміки «Загорецька Людмила Степанівна» та «Стояновка»

Новини Вінниці / На «Вінницьку студентську весну» їдуть коміки «Загорецька Людмила Степанівна» та «Стояновка»

радиційно під час святкування Дня Європи до Вінниці з’їжджається активна й талановита молодь з усієї України, аби взяти участь у Всеукраїнському фестивалі «Вінницька студентська весна». Цьогоріч громадська організація «Розвиток.Розвиток» організовує захід вже сьомий рік поспіль.

Традиційно під час святкування Дня Європи до Вінниці з’їжджається активна й талановита молодь з усієї України, аби взяти участь у Всеукраїнському фестивалі «Вінницька студентська весна». Цьогоріч громадська організація «Розвиток.Розвиток» організовує захід вже сьомий рік поспіль.

Під час гала-концерту, який відбудеться на Європейській площі 19 травня, команди студентів з навчальних закладів України зможуть позмагатись за звання найкращої у номінаціях: «КВН», «Вокал», «Хореографія», «Оригінальний жанр».

Крім того, програмою фесту передбачена виставка «Європейська освіта», парад команд-учасників та флешмоб «Україна це Європа».

Спеціальними гостями фестевалю, який проходить за підтримки Вінницької міської ради та департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА, будуть коміки «Ліги Сміху» - «Загорецька Людмила Степанівна» та «Стояновка» з Молдови.

Для довідки: День Європи в Україні стали відзначати з 2003 року, відповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003 року. Приблизну дату для святкування у всіх містах України обрали -третю суботу травня. У Вінниці День Європи відзначають уже в 11-й раз.