На вінницьку «АРТ-драбину» завітали митці зі столиці

Новини Вінниці / На вінницьку «АРТ-драбину» завітали митці зі столиці

На Вінниччині завершився мистецький пленер «АРТ-драбина». Традиційно він проходить у селі Буша, на базі на базі державного історико-культурного заповідника. Новостворені роботи художники дарують місцевому музею.

На Вінниччині завершився мистецький пленер «АРТ-драбина». Традиційно він проходить у селі Буша, на базі державного історико-культурного заповідника. Новостворені роботи художники дарують місцевому музею.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Особливість цьогорічного пленеру у тому, що участь у ньому взяли не лише вінницькі художники, але й митці з Києва. Окрім того, до процесу активно долучилися юні художники центру «Барви України», які у повній мірі мали можливість перейняти досвід у старших колег», – зазначила голова Вінницької міської дитячо-молодіжної громадської організації «Центр «Барви України», керівниця проєкту Світлана Телець.

Зазначимо, що проєкт «Арт-драбина» центру «Барви України» став одним з 23-х переможців конкурсу заходів, розроблених інститутами громадянського суспільства, які отримали кошти з обласного бюджету.

Пленер проходив 3-6 вересня цього року на базі державного історико-культурного заповідника «Буша», що у Ямпільському районі.

NaПарижі писав про мистецький пленер Міжнародний мистецький пленер «Кращий художник», який відбувся у Вінниці.

 

 

Марина Карабай

8 вересня, 2020