На вінницькій Вежі червоно-білий прапор міста замінили на жовтий (ФОТО)

Новини Вінниці / На вінницькій Вежі червоно-білий прапор міста замінили на жовтий (ФОТО)

Вінничани звикли до того, що міську водонапірну Вежу – одну з родзинок обласного центру – давно прикрашає прапор міста. Його лише періодично міняють на новий. Проте 4 жовтня на куполі сторічної споруди майорить жовтий прапор. Лише люди з чудовим зором змогли розглядіти напис на ньому – Smile.

Вінничани звикли до того, що міську водонапірну Вежу – одну з "родзинок" обласного центру – давно прикрашає прапор міста. Його лише періодично міняють на новий. Проте 4 жовтня на куполі сторічної споруди майорить жовтий прапор. Лише люди з чудовим зором змогли розглядіти напис на ньому – Smile.

Приводом для зміни прапору став міський Smile-фестиваль. Місцева молодь пройшлася від Центрального парку по вулиці Грушевського до Вежі на Європейській площі, де організатори влаштували свято.

Нагадаємо, щорічно у Вінниці відбувається понад три десятки фестивалів.

Новини Вінниці / На вінницькій Вежі червоно-білий прапор міста замінили на жовтий (ФОТО)Новини Вінниці / На вінницькій Вежі червоно-білий прапор міста замінили на жовтий (ФОТО)Новини Вінниці / На вінницькій Вежі червоно-білий прапор міста замінили на жовтий (ФОТО)
Макс Мельник

4 жовтня, 2019